Casal d'estiu AECD

Associació Esportiva Can Deu


L'Asscociació Esportiva Can Deu és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu el foment, desenvolupament i la pràctica continuada d'activitats físicques i socioculturals.
Avalats pel suport de l'Ajuntament de Sabadell, que amb els diferents convenis, confia en el futur de l'entitat.Un any més les persones que formem part de l'entitat volem reballar en equip i amb la màxima il·lusió per oferir una tasca educadora a l'abast de tots els nens, nenes i joves de la ciutat durant tot l'any i ara a l'estiu. INFORMACIÓ GENERAL

Nens i nenes d' 1 a 15 anys

Dates: del 25 de juny al 20 de juliol

Horari: matí de 9 a 13 hores.  SERVEI DE MENJADOR

Nens i nenes d'1 i 2 anys l'horari és de 10 a 13 hores.


QUÈ ÉS UN CASAL D'ESTIU?

El casal és una activitat puntual (estiu o nadal). Entenem els casals com una eina per a nens, nenes i joves, on es pot gaudir de l'activitat física en el temps de lleure. Proposem uns objectius educatius a desenvolupar mitjançant les seves activitats preferides: l'esport, el joc, l'aigua,...

Així doncs aquesta és la 20 edició del Casal d'Estiu de l' AECD pels plantejaments inicials i els seus valors va suposar una gran innovació, no només al barri, sinó a un context més ambpli dintre de Sabadell.


OBJECTIUS PRINCIPALS

- Viure les vacances d'estiu amb una activitat lúdica i educativa de qualitat i que els nens esdevinguin els protagonistes.

- Crear una activitat diferenciada del curs escolar però no per això menys instructiva i formativa.

- Treballar un centre d'interès mitjançant l'esport, el joc, la participació, la responsabilitat, la imaginació, la tolerància i la solidaritat amb els demés.